(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
SRDCE RPO MANŽU
Potřebné ingredience
KORPUS -KRÉM -MARCIPÁN
Postup přípravy
:-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Karelia
(upraveno)
29. 5. 2008, 22:17
Teda to jste si musela šplhnout!!!!!! Je překrásný
ponozka
(upraveno)
30. 5. 2008, 19:06
@Karelia
to ani nevím vždy to v něm tak zahučí slavi 40a to byl jeden ze 4 dortů co jsem pro něho dělala
jacuk
(upraveno)
29. 5. 2008, 21:41
Krásná kytička super
ponozka
(upraveno)
29. 5. 2008, 21:44
@jacuk
DĚKUJI MOC ZA POCHVALU
Ketty
(upraveno)
29. 5. 2008, 21:29
ponozka
(upraveno)
29. 5. 2008, 21:32
@Ketty
DĚKUJI
Zrušený účet
(upraveno)
29. 5. 2008, 21:28
Moc se Vám Katko omlouvám, že jsem Vám tady z toho udělala diskusi o mé neschopnosti.
Karelia
(upraveno)
29. 5. 2008, 22:17
@
Já zas puding posypu moučkovým cukrem, aby se neudělal škraloup a když se dělají hrudky, tak ho propasírujte.
Zrušený účet
(upraveno)
29. 5. 2008, 22:39
@Karelia
Děkuji Moniko za další tip.
ponozka
(upraveno)
29. 5. 2008, 21:31
@
PROČ O VAŠÍ NESCHOPNOSTI ?ŘEKLA BYCH ŽE JSTE MOC ŠIKOVNÁ ,TAKY SI NECHÁM PORADIT A RÁDA ZKOUŠÍM NĚCO NEVÉHO
Zrušený účet
(upraveno)
29. 5. 2008, 19:55
Máte ho nádherné. Krásně ladí. Chtěla bych se zeptat ohledně toho pudinkového krému. Nemáte v něm hrudky? Já vždycky a nejdou mi rozšlehat. Na čtvrt litru mléka dávám 1a půl pudinku. Uvařím, přikryji igelitovým sáčkem, aby se mi neudělal škraloup, vyšlehám máslo s cukrem a pak po lžících zašlehávám pudinkovou hmotu. A mám tam spoustu hrudek. Nemůžu s ním zdobit z malých špiček, protože se mi stále ucpávají. Ten Váš vypadá naprosto skvěle. Poradíte mi prosím co dělám špatně? Předem děkuji.
Černá Borůvka
(upraveno)
29. 5. 2008, 20:37
@
Marcelko, zkuste to naopak... Nejdřív vyšlehejte do hladka pudink, přidejte van. cukr - krupičky z něj pomohou ještě jemnějšímu rozšlehání, pak moučkový cukr, rum a nakonec máslo, pokud možno lehce povolené v mikrovlnce. Dokonce je dobré, aby máslo trochu "pustilo", pak je krém hladký úplně...
Zrušený účet
(upraveno)
29. 5. 2008, 20:49
@Černá Borůvka
Děkuji Vám Petro za další skvělý návod. Mám totiž pocit, že všechny ho používáte, máte ho krásně hladký a jenom já jsem takový lepl, který v něm má pucky.
Černá Borůvka
(upraveno)
29. 5. 2008, 21:00
@
Jééééé..... kdybych uměla dělat tak nádherné dortíky jako vy, tak mi jsou pucci v krému úplně jednoooooo....
Zrušený účet
(upraveno)
29. 5. 2008, 21:11
@Černá Borůvka
Děkuji Petro, ale né každý má marcipán rád. A když pak po mě chtějí dort zdobený krémem jsem v koncích. A navíc v puccích.
avonamfoh
(upraveno)
29. 5. 2008, 20:11
@
Marcelko, já když vyšlehám pudink s máslem tak to pak propasíruji. Krémík je pak bez hrudek a krásně jemňoučký Jinak dortík je moc krásný a vypadá opravdu chutňounce
Zrušený účet
(upraveno)
29. 5. 2008, 20:14
@avonamfoh
Martino přepasírujete jako svíčkovou? Přes cedník?
žingi
(upraveno)
29. 5. 2008, 21:02
@
Marci vy jste mistr na ty marcipánové.Ten pudink by jste měla při chladnutí promíchávat a nenechat jen tak chládnout.A když se udělají,tak jak radí paní,do šlehače k máslu a cukru přepasírujte přes síto.
Zrušený účet
(upraveno)
29. 5. 2008, 21:09
@žingi
Jano děkuji za radu i za upozornění na ni. Je fakt, že pudink jsem nikdy nemíchala. Prostě jsem ho nechala stát dokud nevychladl. Pracovat s marcipánem mi připadá jednodušší než s krémem.
žingi
(upraveno)
29. 5. 2008, 21:13
@
Fakt?Já se budu muset někdy donutit.Mám z toho velké obavy.Vidíte mě to zase připadá náročnější než krém
avonamfoh
(upraveno)
29. 5. 2008, 20:17
@
Jo, jo přesně tak
ponozka
(upraveno)
29. 5. 2008, 20:29
@avonamfoh
TAK TO SLYŠÍM POPRVÉ ASI TO TAKY VYZKOUŠÍM
ponozka
(upraveno)
29. 5. 2008, 20:10
@
ALE KOUKÁM K VÁM DO RECEPTŮ A MUSÍM SE STYDĚT OPROTI VÁM JSEM JENOM AMATER MÁM TO JAKO KONÍČEK ALE KDYŽ KOUKÁM K VÁM TAK ASI ANI JAKO KONÍČEK ŽE BY PATLANINKY
Zrušený účet
(upraveno)
29. 5. 2008, 20:13
@ponozka
Nemáte se vůbec za co stydět. Vaše krásné dorty bych rozhodně patlaninami nenazvala. Já to mám také jako koníček.
ponozka
(upraveno)
29. 5. 2008, 20:15
@
NO ALE TY UŽÁSNÉ FIGURKY TO BYCH ASI NEZVLÁDLA
ponozka
(upraveno)
29. 5. 2008, 20:08
@
KRÉM :1 LITR MLÉKA ,4 VANILKOVÉ PUDINKY VAŘIT AŽ JE Z TOHO HUSTÁ KAŠE ZTÁHNU TO Z PLOTNY DÁM DO DO PLASTOVÉ DOZY A JAK JE TO TROCHU VYCHLADLÉ PŘIKRIJU VÍKEM DÁM DO LEDNICE ZCHLADIT .VYŠLEHÁM 2 MÁSLA S CUKREM VYTÁHNU PUDINK Z LEDNICE ZTÁHNU ŠKRALOUP A POSTUPNĚ PŘIDÁVAM DO MÁSLA A NA KONEC ZAŠLEHÁM JEDNU HERU ..TO JSEM ZAČALA DĚLAT KDYŽ MI TO TAKY DĚLALO HRUDKY ,ALE TEĎ V POHODĚ
žingi
(upraveno)
29. 5. 2008, 21:03
@ponozka
tak to si teda přidělávám práci.Já to chladím na okně a míchám a míchám
Zrušený účet
(upraveno)
29. 5. 2008, 20:09
@ponozka
Moc Vám děkuji za rychlou odpověď. Vyzkouším.
keltka
(upraveno)
29. 5. 2008, 19:31
je krásný máte krásné růžičky a vůbec je takový čistý,dokonalý ten krém je prosím z pudinku?
ponozka
(upraveno)
29. 5. 2008, 19:36
@keltka
DĚKUJI MOC KRÉM JE Z PUDINKU A ZAŠLEHANÉHO MÁSLA